discrete.ro

Masajul erotic

publicat la 05.07.2017
Masajul erotic

Masajul erotic este o practica foarte veche, ce a aparut ca o terapie sexuala cu rolul de a stimula libidoul si de a ii face pe oameni sa fie mai sensibili la stimulii senzuali.
Masajul erotic era folosit in jurul anului 1600 pentru tratarea anumitor afectiuni neurologice ale femeilor, ca un tratament medical in adevaratul sens al cuvantului. S-a constatat insa ca era foarte eficient si in stimularea libidoului, sau in tratamentul frigiditatii, lucru ce a dus la aparitia celebrului vibrator, care putea inlocui cu usurinta tehnicile de la acea data ale masajului.
Masajul erotic  reprezinta adesea  un preludiu prelungit ( desi poate fi si un act in sine) de la care nu se asteapta mai mult decat o placere intima, relaxanta si reconfortanta.
Incet- incet,  aceasta tehnica a preludiului , imbinata cu cea a masajului au reusit sa trezeasca toate simturile femeilor, ajutandu-le sa atinga relaxarea profunda si armonia cu ele insele, intr-un mediu cat mai relaxant cu putinta, cat mai intim si mai destins( lumina difuza a lumarilor, uleiurile parfumate au de asemenea un rol foarte important in crearea cadrului ideal).
Cu timpul, masajul a inceput sa castige polularitate si in randul barbatilor si mai apoi si in cadrul cuplurilor datorita numeroaselor sale beneficii. Cand doi oameni folosesc aceasta tehnica sub forma de preludiu, prin atingeri tandre  pe fiecare particica a corpului(cum ar fi pe gat pe spate, pe piept, pe picioare si apoi partile intime), isi deschid simturile unul altuia pentru o experienta senzoriala de neuitat.
Masajul erotic este cunoscut ca o terapie pentru imbunatatirea fertilitatii pentru ambele sexe, pentru tratarea ejacularii precoce, intareste oasele, elibereaza stresul si tonifiaza musculatura.
Specialistii spun ca prin inducerea relaxarii profunde, aceasta tehnica de masaj (impreuna cu anumite tipare de respiratie) aduce o serie de beneficii asupra intregului organism: eliminarea toxinelor, imbunatairea sistemului imunitar si a circulatiei sanguine.
Insa masajul erotic nu este numai un ajutor fizic, ci si unul mental, poate chiar acesta fiind cel mai important beneficiu al sau. Acest tip de masaj lucreaza intens la dezvolatarea personala individuala, inlaturand blocajele acumulate din trecut, timiditatea si orice urma de inhibitii si sporind totodata increderea in sine. Este in acelasi timp si un foarte bun tratament pentru depresie, favorinzand eliberarea oxitocinei (cunoscuta ca si “hormonul fericiri si atasamentului”) , imbunatatind astfel calitatea relatiilor sociale si starea generala de bine.
Astfel, indiferent de tipul de masaj erotic pe care va tenteaza sa il incercati, el reprezinta cu siguranta o experienta delicioasa, care este cel mai bine incercata pe propria piele, cel putin o data , iar beneficiile sale multiple se vor manifesta in viata dumneavoastra imediat.