discrete.ro

Masajul erotic nu include contact intim

publicat la 29.06.2017
Masajul erotic nu include contact intim

De la anunturile din ziare, pana la unele saloane care se auto-recomanda ca fiind high class, intregul oras este impanzit de oferte pentru servicii sexuale. Adesea suntem intrebate la telefon de “masajul cu surprize” – da, oferim un masaj surprinzator de relaxant!
Echipa Sweet Pleasure nu practica si nu incurajeaza prostitutia, serviciile oferite fiind strict erotice, si anume de masaj erotic.
De ce nu oferim masaj erotic cu contact intim?

– pentru ca prostitutia este ilegala! (prin aceasta nu mai este nevoie de completari si explicatii).

– pentru ca echipa s-a format in urma unei selectii, unul dintre criterii fiind cel comportamental.
Nu cautam doar fete care sa arate doar bine, pentru ca decorul nostru este deja pus la punct, ci fete constiincioase, destepte, capabile sa respecte regulamentul bunului simt. Ne respectam personalul si de aceea nu cerem fetelor sa faca ceva decadent, care sa le pericliteze sanatatea sau integritatea feminina. Dealtfel si ele sunt constiente de riscurile pe care le presupune practicarea prostitutiei. Fetele noastre sunt smart & sexy, majoritatea studente sau absolvente, cu care poti avea si discutii placute si interesante, pe langa clipele de erotism.

– pentru ca poti obtine o placere mai intensa prin masaj, tu fiind singurul beneficiar al acestui preludiu cu final diferit, intreaga atentie acordandu-se tie. Vei fi surprins de intensitatea masajului erotic, acesta urmarind relaxarea totala, atingerea linistii interioare, comparativ cu o partida de sex platit, care are ca scop oprirea instinctului sexual, animalic.