discrete.ro

Importanta Preludiului In Viata De Cuplu

publicat la 18.07.2017
Importanta Preludiului In Viata De Cuplu

Studiile au aratat ca, in peste 80% dintre cazuri, atat femeile cat si barbatii, daca vor sa aiba parte de o experienta erotica de neuitat, sunt necesare cel putin 20 de minute de preludiu!
Preludiul este cheia catre obtinerea intimitatii mai profunde, in special in cazul celor casatoriti.  El ajuta la uniunea fizica, mentala, emotionala, spirituala a partenerilor, ceea ce creeaza pe termen lung o legatura mai puternica intre parteneri.
Atat psihologii cat si expertii in domeniu au facut un studiu pe 152 de cupluri cu varste cuprinse intre 18 si 64 de ani,  in care au demonstrat faptul ca placerea este mult mai intensa si orgasmul mult mai indelungat in cazul cuplurilor care petrec suficient de mult timp in preludiu si incep actul sexual fix in momentul in care ambii parteneri ating maximul de dorinta.

Nu exista scurtaturi in drumul catre o placere de calitate, ceea ce face cunoasterea celuilalt foarte importanta.

In timpul preludiului este esential ca lucrurile sa se petreaca incet, cat mai incet, descoperind astfel punctele de maxima sensibilitate ale partenerului, cat si tehnicile care ii produc placere, fara de care nu ar fi posibila atingerea unei stari de maxima excitatie. O minte deschisa, cat si comunicarea si perseverenta sunt necesare  pentru a testa diverse metode ce au ca scop producerea  placerii partenerului , fara restrictii, pana la reusita!

Preludiul reprezinta o forma  superioara a intimitatii, una in care ambii parteneri devin o singura persoana, unde pasiunea si senzualiatea se intalnesc si formeaza o experienta senzoriala delicioasa, care in timp, prin practica si determinare poate deveni din ce in ce mai intens si excitant!